Tinklaraščio navigacija

Naujausi įrašai

Tinklaraščio žymės

Juodųjų serbentų lapai

2524 Peržiūros
 

Serbentų lapų nauda

 
Juodasis serbentas pirmiausia stebina tuo, kad jo lapuose vitamino C daugiau nei jo uogose, įdomu, tiesa?
 
Dėl to juodojo serbento lapai puikiai tinka kaip tonizuojanti ir priešuždegiminė priemonė. Iš sudžiovintų lapų pagaminta arbata ne tik sušildys, bet ir palengvins peršalimo simptomus. Ją taip pat rekomenduojama vartoti, sergant širdies bei kraujagyslių ligomis, reumatu, podagra ir gastritu.
O įmetus kelis sudžiovintus lapelius į jūsų mėgstamą juodąją ar žaliąją arbatą, jie suteiks nepakartojamą aromatą. Dėl savo sodraus kvapo jie suteiks ir nuostabų skonį marinuojant, sūdant ar konservuojant.
 
Juk taip norisi visu tuo mėgautis ištisus metus, todėl jau dabar galite pasiruošti žiemai ir prisidžiovinti. Išbandytas patogiausias būdas – naudojant vaisių džiovyklę, kuri išsaugos skonį, sodrias spalvas ir naudingąsias medžiagas.
Naudojant vaisių džiovyklę, rekomenduojama pasirinkti 30°C temperatūrą, taip išsaugosite visas naudingąsias džiovinamų augalų ir kitų maisto produktų medžiagas.
 
Be to, džiovinant maisto džiovyklėje, sutaupysite laiko ir galėsite džiaugtis kitų džiovintų produktų įvairove ir gausa savo namuose!
 
 

Aš rekomenduoju maisto džiovyklę Ezidri, kurią naudoju pats: SUSIPAŽINK SU EZIDRI