Vakuuminiai indai

Vakuuminiai indai – naudingiausia ilgalaikė virtuvės investicija, kuri gali prailginti maisto produktų galiojimo laiką net iki 5 kartų!

Pagrindinė priežastis, dėl kurios maisto produktai genda ir keičia išvaizdą – jų reakcija su deguonimi. Šiai problemai spręsti mokslininkai išrado iki šiol efektyviausią būdą – vakuumavimo sistemą. Vakuuminiai indai su vakuumo pompa leidžia patogiai, greitai ir lengvai iš indų pašalinti deguonį – tokiu būdu Jūs galėsite be didelių rūpesčių ne tik iki 5 kartų prailginti savo maisto produktų galiojimo laiką, bet ir išsaugoti tiek šviežių produktų, tiek pagamintų patiekalų išvaizdą, skonį, kvapą bei maistingąsias medžiagas.

 

Kodėl vakuuminiai indai – geriausia ir patogiausia maisto produktų laikymo priemonė

Visai nesvarbu, kurioje savo namų vietoje nuspręsite laikyti maistą – šaldytuve, šaldiklyje, sandėliuke ar kitoje vietoje, vakuuminiai indai bet kuriuo atveju išlaikys Jūsų maisto produktus ir gaminius šviežius net kelis kartus ilgiau, palyginus su įprastais maisto laikymo indais be vakuumo.

Be to vakuuminiai indai dar ir sutaupo laiko, pinigų, tausoja sveikatą bei prisideda prie aplinkos tvarumo, todėl ši maisto saugojimo technologija sparčiai populiarėja visame pasaulyje.

 

Vakuuminiai indai ne tik išlaikys maisto produktų šviežumą iki 5 kartų ilgiau, bet ir sutaupys laiko bei pinigų

Vakuuminiai indai ženkliai prailgina produktų galiojimo laiką, todėl turėdami juos po ranka nesusidursite su maisto švaistymo problema. Jums neteks išmesti pagamintos vakarienės likučių ar įsigytų produktų, jeigu nusipirkote daugiau, nei spėsite suvalgyti – vakuuminiai indai visada galės prailginti Jūsų maisto galiojimo laiką nuo 2 iki 5 kartų (priklausomai nuo produkto/gaminio).

Be to vakuuminiai indai padės sutaupyti laiko, nes galėsite gaminti rečiau – maistas, laikomas vakuuminiuose induose, net praėjus savaitei išliks toks pat šviežias ir nepraras savo skonio. Tad laiką, kurį anksčiau skirdavote pakartotiniam gaminimui, galėsite skirti savo artimiesiems.

 

Vakuuminiai indai apsaugos produktus nuo išorės poveikio – išsaugos produktų išvaizdą, skonį ir kvapą, o tuo pačiu tausos Jūsų sveikatą

Įprastuose induose laikomi maisto produktai dažnai pradeda gesti nepastebimai, o gendančių produktų vartojimas gali neigiamai paveikti mūsų sveikatą. Vakuuminiai indai padeda išvengti tokių pasekmių ir išsaugo visas maistingąsias produktų medžiagas – jie ilgiau išsaugos Jūsų ką tik pagamintų sriubų, pieno produktų, sulčių, mėsos, žuvies skonį ir šviežumą, leis mėgautis išlikusiais natūraliais prieskonių, arbatos, kavos aromatais bei apsaugos Jūsų kruopas nuo kenkėjų.

 

Vakuuminiai indai sutaupo vietos virtuvėje, jais lengva ir patogu naudotis

Vakuuminiai indai yra daugkartinio naudojimo, lengvai plaunami tiek rankomis, tiek indaplovėje, o jų matmenys ir konstrukcija leidžia lengvai ir stabiliai sukrauti ir laikyti juos vieną ant kito, taip taupant vietą Jūsų šaldytuve, virtuvėje ar kitoje namų vietoje.

Vakuuminiai indai turi labai paprastą naudojimosi instrukciją – vakuumui induose sudaryti Jums prireiks tik rankinės pompos, dangtelio, indo ir kelių minučių Jūsų laiko.

 

Vakuuminiai indai yra ilgaamžiški ir sandarūs, todėl tinkami net imti su savimi į keliones

Vakuuminis indas pagamintas iš saugių medžiagų ir pasižymi ilgaamžiškumu, patvarumu bei sandarumu – Jūs galėsite pasiimti su savimi bet kokius, net ir skystus gaminius ar gėrimus, nes net apvertus vakuuminį indą produktai neišsilies.

 

Kaip vakuuminiai indai prailgina maisto galiojimo laiką

Vakuuminiai indai padeda išsaugoti produktų šviežumą net iki 5 kartų ilgiau, nei laikant maistą įprastuose induose.

 

Naudojant vakuuminius indus, Jums neteks po 2-3 dienų išmesti Jūsų šviežiai pagamintų pirmųjų ar antrųjų patiekalų likučių ir kitą dieną gaminti vėl, nes vakuuminiai indai prailgins tokių patiekalų galiojimo laiką iki 10 dienų, o karštą vasaros dieną šviežiai spaustos sultys po kelių dienų nesurūgs – laikykite sultis vakuuminiame inde ir jų galiojimo laiką pratęsite net iki 15 dienų, o be to, dar ir išsaugosite visas maistingąsias produktų ir gėrimų medžiagas.

 

Laikant paprastuose indeliuose tokius produktus kaip salotos, pienas, grietinė, varškė, žalia mėsa, dešra ir žalumynai, šviežius bei nepakeitusius skonio ir išvaizdos juos išlaikysite tik 2-4 dienas, tačiau turimi po ranka vakuuminiai indai šių produktų galiojimą gali prailginti iki 7-20 dienų, o sūris vietoje įprastų 8 dienų liks šviežias visą mėnesį.

 

O štai kruopas vakuuminiai indai ne tik apsaugos nuo kenkėjų, bet ir prailgins jų saugojimo laiką dvigubai – kruopų galiojimo laikas pailgės net iki 360 dienų!

 

Vakuuminiai indai turi ir daugiau privalumų – galite rinktis iš plataus asortimento

Vakuuminiai indai Vaks turi platų asortimentą, su kuriuo galite susipažinti žemiau.

Papildomos informacijos apie kiekvieną prekę rasite žemiau esančiuose prekių aprašymuose.

 

Visos reikalingos priemonės – viename vakuuminių indų rinkinyje!

Rekomenduojame rinktis vakuuminių indų komplektus, kurie užtikrins, kad visos reikalingos priemonės Jūsų produktų ir patiekalų šviežumui ir skoniui išsaugoti visuomet bus po ranka ir Jums nereikės gaišti savo laiko papildomai prekių paieškai.